Wanneer uw auto niet lekker meer schakelt, of een geluid maakt tijdens het schakelen, is dat uiteraard niet prettig rijden. U rijdt dan rond met gedachten aan een stilstaande auto en een hoge rekening. Dit is niet nodig!
Wellicht is het reviseren van uw versnellingsbak een optie, of het spoelen van uw automaat.

Auto Pelta heeft ruime ervaring met het reviseren van versnellingsbakken. Wij zijn hierdoor vakkundig en snel. Ongeacht uw automerk, kunt u bij ons veel geld en tijd besparen. U kunt ervan op aan dat uw auto weer voor vele kilometers mee gaat! Uiteraard, krijgt u 12 maanden garantie.

Soms is het niet nodig om uw versnellingsbak direct te laten reviseren. Dan kan een afstelling, reiniging of smering de uitkomst bieden. Dan dient u er alleen wel op tijd bij te zijn. Bij ons kunt u kosteloos uw versnellingsbak laten controleren. Wij kunnen u dan precies vertellen of er problemen zijn (te verwachten) en welk onderdeel hier verantwoordelijk voor is.

Bij een automatische versnellingsbak merkt u pas wat later de problemen op. De olie van uw versnellingsbak hoeft volgens de fabrikant immers (meestal) nooit vervangen te worden, waardoor kleine gebreken nauwelijks opvallen. Maar door vervuiling en slijtage kunnen er wel gebreken optreden.

Herkent u situaties waarin uw automatische versnellingsbak moeilijk schakelt? Wellicht is het spoelen van uw automaat dan de oplossing. Pelta Cars kan u dan duizenden Euro’s besparen!

Wat kost een versnellingsbak revisie?
Het volledig reviseren van een versnellingsbak, kan bij ons vanaf ongeveer € 1.150 Euro incl. BTW. Deze prijs is inclusief demontage, revisie, olie, montage en garantie van 12 maanden. Het merk en model van uw auto kan van invloed zijn op de prijs.

Bent u er te laat bij en moet uw auto worden voorzien van een nieuwe versnellingsbak? Dan bent u helaas vaak 2 of 3x meer kwijt. Het is dus zaak om bij gebreken zo snel mogelijk actie te ondernemen.

Het spoelen van uw automatische versnellingsbak verhelpt in veel gevallen de problemen met schokkerig optrekken en schakelen.  Door met enige regelmaat uw automaat te laten spoelen, kunt deze problemen verhelpen en voorkomen. De kosten van een spoeling bedragen omstreeks € 200,-.Maar hierdoor voorkomt u wel dat de problemen en de kosten groter worden.

Indien u in de omgeving van Zutphen woont dan is onze haal- en brengservice gratis. In vrijwel alle gevallen halen we uw auto op met onze auto ambulance. Het transport naar onze garage is hierdoor veilig en verdere schade kan worden uitgesloten. Staat uw auto verder weg? Dan kunnen wij uw auto ophalen tegen een kleine vergoeding.

Het reviseren van een versnellingsbak, kan ongeveer drie dagen in beslag nemen. Om voor u het ongemak te beperken, kunt u in de tussentijd gratis gebruik maken van een leenauto.